Nieuws en Activiteiten 2015

 

Herdenking bevrijding 18 oktober 2015

Zondag 18 oktober, herdenking bevrijding Boxtel, verzetsmonument bij Huisvennen, natuurgebied Kampina. Organisatie: Stichting Boxtel Vooruit. Onderstaande collage geeft een goed beeld van deze plechtigheid. Door op deze collage te klikken, krijgt u toegang tot op deze dag gemaakte foto’s.

Top

 

Veteranendag 26 september 2015

Zaterdag 26 september, 7e Boxtelse Veteranendag voor veteranen uit Boxtel en Haaren met partner, gemeenschapshuis De Rots. Organisatie: Stichting Veteranen Boxtel en Gemeente Boxtel. Ook weduwen/partners van overleden veteranen uit Boxtel en Haaren waren, indien nodig vergezeld van een begeleider, van harte welkom. Als u op onderstaande foto klikt, krijgt u toegang tot de op die dag door Ruud van Nooijen gemaakte foto’s.

Top

Dodenherdenking 4 mei 2015

Klik op onderstaande collage om de op die dag gemaakte foto’s te bekijken.

Top

BEVRIJDINGSCONCERT, DINSDAG 5 MEI 2015 HEILIG-HARTKERK

Voor aanvang van het concert is het bevrijdingsvuur ontstoken door Atletiekvereniging MARVEL. Aan het concert hebben meegewerkt: Boxtels Harmonie & Gildenbondsharmonie o.l.v. Arjan Gaasbeek, jeugdorkest van beide harmonieën o.l.v. Britt van den Dungen, soliste: Joia Rath, presentatie: Peter van de Ven. U kunt hier de tijdens het concert gemaakte foto’s bekijken.

Top

Nieuwjaarsbijeenkomst 17 januari 2015

Met elkaar kunnen we terugzien op een heel geslaagde bijeenkomst in De Rots, ruim 30 personen hebben daaraan deelgenomen. In een zeer geanimeerde sfeer werden over en weer nieuwjaarswensen en ervaringen uitgewisseld. Personeel van De Rots zorgde er voor dat een ieder op tijd van een drankje en een hapje werd voorzien. Tegen 16.00 uur keerde een ieder met een goed gevoel huiswaarts.

Top