Nieuws en Activiteiten 2022

Op deze pagina wordt aandacht besteed aan het nieuws en de activiteiten van 2022. 
Onder het tabblad archief treft u informatie over voorgaande jaren aan.

–  Nieuwjaarsreceptie
–  Dodenherdenking, 4 mei
–  Veteranendag Boxtel-Esch
–  Herdenking Bevrijding Boxtel

Nieuwjaarsreceptie

In 2022 kon de nieuwjaarsreceptie door de corona-maatregelen helaas op het laatste moment toch niet worden gehouden. Deze dag is voor ons als veteranen altijd belangrijk. Verhalen en kameraadschap worden dan met elkaar gedeeld, collega’s worden herdacht. Wij hopen van harte dat de  andere in 2022 te plannen bijeenkomsten wel door zullen kunnen gaan.   


Top

Dodenherdenking 4 mei 2022

Vanaf dit jaar vindt er geen Stille Tocht meer plaats vanaf het Indiƫ-monument richting de begraafplaats van de voormalige Heilig Hartkerk, maar wordt de Stille Tocht gelopen in het Processiepark.
De reden hiervoor is dat de afstand voor veel mensen te groot is en een belemmering vormt om deel te nemen aan deze Stille Tocht.
Voorafgaand aan deze herdenking heeft locoburgemeester Mariƫlle van Alphen-Habraken namens de gemeente Boxtel een bezoek gebracht aan de begraafplaats van de voormalig Heilig Hartkerk en bloemen gelegd op de graven van de gesneuvelde Tweede Wereldoorlog slachtoffers.
Tevens waren daarbij aanwezig, Wim Ketelaars namens Boxtel Vooruit, Theo Raaijmakers namens Veteranen Boxtel en het Gilde Sint-Barbara en Sint-joris voor de Vendelgroet.
Onze voorzitter werd vergezeld door ons bestuurslid Jessie van Weert.
U krijgt een impressie van deze herdenking door op onderstaande foto te klikken.

 

Top

Veteranendag

Dit jaar werd onze veteranendag gehouden op zaterdag 1 oktober 2022. Aanvang 10.00 uur in De Rots. Programma, zie onderstaand. Tijdens deze bijeenkomst heeft Theo Raaijmakers het voorzitterschap overgedragen aan Jessie van Weert.

 

Top

Herdenking Bevrijding Boxtel

Nadere gegevens volgen z.s.m., vermoedelijk wordt deze herdenking op zondag 23 oktober gehouden bij het monument in de Kampina. 

 

 

Top